2008/03/17

Com assignar combinacions de tecles a Windows

Tal com vaig fer a l'anterior article, avui explicaré com assignar combinacions de tecles o hotkeys per llançar aplicacions, però enlloc de Ubuntu ho faré per Windows XP (també hauria de funcionar en altres versions sense problemes)

Aquí aquesta assignació es pot fer de manera molt simple a través de qualsevol accés directe a una aplicació. Per tant el que us caldrà fer és:

1.- Crear un accés directe a l'aplicació que vulgueu (si no el tenieu ja) i clicar amb el botó dret per triar l'opció Propietats.

image

2.- Un cop assignem la combinació de tecla clicant al camp Drecera i apretant una tecla qualsevol assignem la combinació que volem. Notareu qua automàticament s'afegeix la combinació Ctrl + Alt al davant de la tecla que heu apretat. Es una restricció del Windows i no hi podeu fer res.

prop1prop2

Abans i Després de clicar la tecla "1".

Com veieu a l'exemple de sobre, apretant la tecla "1" crearem la combinació Ctrl+Alt+1. Si utilitzem aquesta tecla des de qualsevol lloc de Windows s'obrirà Firefox.

Per acabar, una cosa, si esborreu l'accés directe perdreu la combinació de tecles que heu creat, així que poseu-lo en lloc segur.

Utilitzeu les estrelles per poder saber que us ha semblat l'article!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.