2007/07/13

Greasemonkey: Etiquetes multinivell a GMail

Les etiquetes (o Labels) de GMail són una magnifica manera de classificar tots els vostres correus. Tenen un gran avantatge respecte a les carpetes que tenim a l'Outlook i és que un mateix correu pot estar en 2 categories alhora. D'altra banda, les carpetes ofereixen la possibilitat de tenir subcarpetes de manera que es pot tenir una organització jeràrquica com la que podeu tenir en directoris i subdirectoris al vostre disc dur.

Per mi les etiquetes són molt millors d'utilitzar que no pas les carpetes, però això és una cosa que va molt amb els gustos de cada persona i hi ha molta gent amb diferents opinions.

La manera evident de solucionar-ho és agafar el millor dels 2 móns. És a dir, tenir etiquetes que permetin també subetiquetes (o carpetes que permetin que un fitxer estigui a 2 llocs alhora si voleu)

Això és el que us permetrà aquest script de Greasemonkey per Firefox (i també per Opera i Internet Explorer si voleu utilitzant altres sistemes)

Com podeu veure a la imatge l'script on proporcionarà jeraquia de subetiquetes
L'unic que heu de fer és utilitzar el separador '\' que l'script tranformarà en l'arbre que veieu a la dreta.

Si us interessa podeu aconsegui l'script a:
Folders4GMail

Recordeu que si voleu veure altes scripts de GreaseMonkey que he comentat només cal que examineu la categoria GreaseMonkey

No sabeu que és GreaseMonkey? Us ho explico aquí.

Si coneixeu algun altre script interessant compartiu-lo amb la resta a la secció de comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.