Aquesta recepta és tan increïblement senzilla que no us ho creureu.
En menys de 15min podeu tenir-ho preparat.
Ingredients:
- 225gr Xocolata negra
- 225gr Sucre
- 210gr Mantega
- 6 ous
- 90 gr de farina
- motlles de flam
- 75gr de pinyons torrats o uns 35gr si els poseu crus (ingredient opcional)
- Desfeu la xocolata. Ho podeu fer al bany maria o simplement posant-la al microones. Jo ho faig així i em va perfecte.
- Un cop desfeta afegiu-hi el sucre, la mantega, els ous i la farina.
- Pas opcional: torreu una mica els pinyons i afegiu-los a la massa. Si voleu. també els podeu posar crus. El gust de pinyó serà una mica més fort o sigui que millor que n'hi poseu menys. Uns 35grams estaria bé
- Unteu els motlles amb una mica de mantega i farina pq us sigui més fàcil desenmotllar el Coulant un cop preparat.
- Ompliu els motlles amb la pasta que heu preparat i congeleu-los durant almenys un dia.
- Escalfeu el forn a uns 250º i quan estigui prou calent treieu els motlles del congelador i poseu-los al forn durant 10-15min a 200º.
Nota: Com que tots els forns funcionen una mica diferent, aquest ultim pas l'haureu d'adaptar al vostre o sigui que segurament us caldrà retocar una mica el temps o la temperatura
Si teniu una Thermomix podeu trobar la recepta adaptada a Thermomix.cat.
Gràcies a en Pep Codina per passar-me la recepta!
Si voleu compartir alguna recepta bona i senzilla m'ho podeu dir als comentaris!
Per a quantes persones són les quantitats escrites?
ResponEliminaMe encantan las recetas que lleban chocolate! Ñam...
ResponEliminaDepèn de la mida de les terrines.
ResponEliminaEn solen sortir uns 10.