2006/08/04

Recepta: Arròs amb llet

Hola,
avui és l'últim dia de feina abans de vacances.
L'agobio és insosportable, o sigui que per fer passar l'estona més ràpid, he decidit afegir una nova secció al blog.
Es l'apartat de Cuina.
Bàsicament hi haurà receptes i truquets que m'han passat gent que conec o algún lector amb ganes de participar (pareu de riure, igual algún dia algú posa un comentari!!!)
En fi, l'honor de la recepta és per en Fernando Monferrer:

La recepta de l'arròs amb llet és ben senzilla:

Ingredients (per a 6 persones):
  • 6 cullerades soperes d'arròs.
  • 3/4 de litre de llet sencera.
  • 8 cullerades soperes de sucre.
  • 1 llimona.
  • 1/2 tronquet de canyella
  • canyella en pols

Pasos:
  1. Bullim l'arròs uns 12 minuts o fins que quedi mig cuit.
  2. Mentre es bull l'arròs, es posa la llet amb la pell de la llimona i el 1/2 tronquet de canyella a bullir.
  3. Quan l'arròs està mig cuit, es posa a la llet que està bullint.
  4. Es deixa l'arròs 12 minuts aproximadament o fins que quedi cuit però remenant per tal que no quedi enganxat.
  5. Quan ja està cuit, es treu del foc, s'afegeix el sucre i es remena. És aconsellable posar el foc al mínim i remenar-ho tot per disoldre millor el sucre.
  6. Es treu la pell de llimona, la canyella i es posa en el recipient a on es vulgui presentar. No preocupar-se si queda caldós ja que a mida que es va refredant, l'arròs absorbeix part de la llet.
  7. Un cop està fred es por "espolvorejar" canyella en pols per donar-li un especte més decoratiu.
Com veieu és molt fàcil. A que espereu!

PD: Per cert, aquest és en realitat la 2a recepta del blog, la 1a va ser el famós Tiramisú de la Erika Santo. En 2 paraules: Bru tal

1 comentari: