avui és l'últim dia de feina abans de vacances.
L'agobio és insosportable, o sigui que per fer passar l'estona més ràpid, he decidit afegir una nova secció al blog.
Es l'apartat de Cuina.
Bàsicament hi haurà receptes i truquets que m'han passat gent que conec o algún lector amb ganes de participar (pareu de riure, igual algún dia algú posa un comentari!!!)
En fi, l'honor de la recepta és per en Fernando Monferrer:
La recepta de l'arròs amb llet és ben senzilla:
Ingredients (per a 6 persones):
- 6 cullerades soperes d'arròs.
- 3/4 de litre de llet sencera.
- 8 cullerades soperes de sucre.
- 1 llimona.
- 1/2 tronquet de canyella
- canyella en pols
Pasos:
- Bullim l'arròs uns 12 minuts o fins que quedi mig cuit.
- Mentre es bull l'arròs, es posa la llet amb la pell de la llimona i el 1/2 tronquet de canyella a bullir.
- Quan l'arròs està mig cuit, es posa a la llet que està bullint.
- Es deixa l'arròs 12 minuts aproximadament o fins que quedi cuit però remenant per tal que no quedi enganxat.
- Quan ja està cuit, es treu del foc, s'afegeix el sucre i es remena. És aconsellable posar el foc al mínim i remenar-ho tot per disoldre millor el sucre.
- Es treu la pell de llimona, la canyella i es posa en el recipient a on es vulgui presentar. No preocupar-se si queda caldós ja que a mida que es va refredant, l'arròs absorbeix part de la llet.
- Un cop està fred es por "espolvorejar" canyella en pols per donar-li un especte més decoratiu.
PD: Per cert, aquest és en realitat la 2a recepta del blog, la 1a va ser el famós Tiramisú de la Erika Santo. En 2 paraules: Bru tal
eii,moolt bo i senzill,grasies
ResponElimina