l'Ignasi Marimon-Clos
Ingredients (per 8 persones):
- 4 alvocats madurs (comprats 2 dies abans i deixats fora la nevera si són verds serveix)
- 1/2 tomàquet d'amanir
- 1/2 ceba gran
Pasos:
- Es buiden els alvocats en un bol i es van aixafant amb una forquilla fins que quedi una textura similar a un puré.
- Es talla el tomàquet en trossets petits (però no massa).
- Es talla la ceba en trossets ben petits.
- S'ajunta tot i es barreja bé. S'hi afegeix un pessic de sal fins que quedi al gust.
- Convé preparar amb temps i deixar a la nevera per tal que sigui fresc. En deixar-ho a la nevera cal que estigui ben tapat i per a evitar que s'oxidi i quedi marró hi podem deixar l'os dels alvocats a dins.
Ara només necessitareu uns "Nachos" per acompanyar i tindreu un snack fantàstic!
De ben segur que la recepta és bona... si som caníbals! Bromes a banda, hi ha una petita diferència entre advocat= professió i alvocat= fruit.
ResponEliminaCorregit.
ResponEliminaGràcies per l'avís, se m'havia passat.