2006/08/04

Recepta: Guacamole

Inaguració triomfal de la secció, aqui va una altra recepta cortesia de
l'Ignasi Marimon-Clos

Ingredients (per 8 persones):
  • 4 alvocats madurs (comprats 2 dies abans i deixats fora la nevera si són verds serveix)
  • 1/2 tomàquet d'amanir
  • 1/2 ceba gran
ATENCIÓ: no llençar els ossos dels alvocats!

Pasos:
  1. Es buiden els alvocats en un bol i es van aixafant amb una forquilla fins que quedi una textura similar a un puré.
  2. Es talla el tomàquet en trossets petits (però no massa).
  3. Es talla la ceba en trossets ben petits.
  4. S'ajunta tot i es barreja bé. S'hi afegeix un pessic de sal fins que quedi al gust.
  5. Convé preparar amb temps i deixar a la nevera per tal que sigui fresc. En deixar-ho a la nevera cal que estigui ben tapat i per a evitar que s'oxidi i quedi marró hi podem deixar l'os dels alvocats a dins.
Nyam, nyam...
Ara només necessitareu uns "Nachos" per acompanyar i tindreu un snack fantàstic!

2 comentaris:

  1. De ben segur que la recepta és bona... si som caníbals! Bromes a banda, hi ha una petita diferència entre advocat= professió i alvocat= fruit.

    ResponElimina
  2. Corregit.
    Gràcies per l'avís, se m'havia passat.

    ResponElimina