2005/10/28

Recepta: Il Tiramisú della Erika

Hola,
la Erika, una companya italiana de feina m'ha passat una recepta del seu Tiramisú.
L'he provat i està MOLT bò!

Si algú el vol provar de fer (jo ho faré):

Tiramisù (Versione di Erika)

  • 5 huevos
  • 500 g de mascarpone (queso italiano pero se encuentra sin problemas aqui tambien)
  • 300g de azucar.
  • caffè.
  • savoiardi (un tipo de galletas)
  1. se mezclan los huevos, el azucar y el mascarpone y se hace una crema.
  2. se prepara cafe.
  3. se mojan los savoiardi en el café, y se hace una capa de gallettas, se pone en cima la crema, y se hace una otra capa de galletas y otra crema arriba.... Quantas veces quieres.
    Yo usualmente hago dos capas de galletta però et mas bueno quantas mas son las capas.....
  4. Al final encima de la ultima capa de crema se pone cacao amargo en polvo. y ya está...
Si no sabeu com són els savoiardi, aquí ho podeu veure:
-----------------------

Que disfruteu!

4 comentaris:

  1. Per sort hem arribat a temps i el Toni encara no s’ho havia cruspit tot! :)

    ResponElimina
  2. No exageris!
    Només he repetit 3 vegades!

    ResponElimina
  3. Jo ho feia amb melindros.
    Però com que s´no menys consistents que els 'savoiardis' enlloc de sucar-los al café, els posava dins el mottle i un cop situats els 'pintava' amb un pinzell sucat al café. Aixó també atenua el sabor del tiramisú (per si no sou café-adictes).

    L'altre truc és fer-lo amb café amb llet.

    ResponElimina
  4. Anònim5:48 p. m.

    jo he provat de fer el tiramisu amb tot melindros, magdalenes valencianes, ou, nata, moscatell (en comptes de licor de cafè)...totes les combinacions possibles, a vegades surt millor i altres menys però sempre és un postre que arrassa a la taula pq es dolcet pero amb sabors contrastats: cacau amarg, cafè, formatge...és boníssim i qualsevol pot atrevir-se a fer-lo!

    ResponElimina