la Erika, una companya italiana de feina m'ha passat una recepta del seu Tiramisú.
L'he provat i està MOLT bò!
Si algú el vol provar de fer (jo ho faré):
Tiramisù (Versione di Erika)
- 5 huevos
- 500 g de mascarpone (queso italiano pero se encuentra sin problemas aqui tambien)
- 300g de azucar.
- caffè.
- savoiardi (un tipo de galletas)
- se mezclan los huevos, el azucar y el mascarpone y se hace una crema.
- se prepara cafe.
- se mojan los savoiardi en el café, y se hace una capa de gallettas, se pone en cima la crema, y se hace una otra capa de galletas y otra crema arriba.... Quantas veces quieres.
Yo usualmente hago dos capas de galletta però et mas bueno quantas mas son las capas..... - Al final encima de la ultima capa de crema se pone cacao amargo en polvo. y ya está...
-----------------------
Que disfruteu!
Per sort hem arribat a temps i el Toni encara no s’ho havia cruspit tot! :)
ResponEliminaNo exageris!
ResponEliminaNomés he repetit 3 vegades!
Jo ho feia amb melindros.
ResponEliminaPerò com que s´no menys consistents que els 'savoiardis' enlloc de sucar-los al café, els posava dins el mottle i un cop situats els 'pintava' amb un pinzell sucat al café. Aixó també atenua el sabor del tiramisú (per si no sou café-adictes).
L'altre truc és fer-lo amb café amb llet.
jo he provat de fer el tiramisu amb tot melindros, magdalenes valencianes, ou, nata, moscatell (en comptes de licor de cafè)...totes les combinacions possibles, a vegades surt millor i altres menys però sempre és un postre que arrassa a la taula pq es dolcet pero amb sabors contrastats: cacau amarg, cafè, formatge...és boníssim i qualsevol pot atrevir-se a fer-lo!
ResponElimina