2008/02/27

Skreemr, cercador de MP3

skreemr mp3 search engine

Skreemr es un cercador com podria ser Google que s'especialitza en la cerca de MP3 per la xarxa.

En els temps actuals, qui més qui menys es baixa música de Internet (cosa que us recordo que és 100% legal a Espanya), però segur que a vegades us heu trobat que recordeu una cançó i la voldríeu escoltar al moment. Si no teniu un client de P2P a mà, o us fa mandra haver d'esperar per baixar-la, Skreemr és la vostra solució.

Només us cal posar el nom de la cançó i/o l'artista i us mostrarà un llistat de llocs on descarregar-la. A més, té un sistema propi anomenat Audiorank que us mostrarà sempre les cançons de millor qualitat al capdavant.

Aquí podeu veure el resultat de la cerca Sugababes Overload (La cançó Overload del grup Sugababes)

skreemr
Resultats de la Cerca

Com podeu veure us dóna moltíssima informació tan de la cançó com enllaços a altres webs on buscar més informació, comprar o compartir la cançó, o fins i tot crear una llista de reproducció instantània amb diverses cançons.

A més podreu veure informació especifica de l'MP3 passant el cursor per sobre el nom de la cançó com a la foto de sobre. Per descarregar-la només un cal clicar el nom del fitxer.

Ho he fet alguns cop i funciona bastant bé.

Si voleu fer una cerca encara més exacta podeu anar a Advanced Search on podreu fer una cerca especificant Autor, Cançó, Àlbum, Gènere, qualitat acústica de la cançó (bitrate) o durada (per poder descartar fragments de la cançó). Us pot resultar útil, però amb la ordenació mitjançant Audiorank que us comentava segurament no us caldrà.

Espero que us serveixi tan com a mi.

Utilitzeu les estrelles per poder saber que us ha semblat l'article!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.