2007/10/22

iColorFolder: Decoreu les vostres carpetes

image

iColorFolder és una petitíssima aplicació que us permetrà modificar la manera que es mostren les vostres carpetes a Windows

skinselector1

Com podeu veure a les imatges superior i inferior, iColorFolder us permetrà canviar els colors de les vostres carpetes per tal que us sigui força més fàcil de trobar les coses quan les busqueu.

skinselector2

Per canviar el color d'una carpeta o directori, n'hi ha prou amb clicar amb el botó dret i triar Color Label. Allà podreu triar el color que voleu que agafi la carpeta que heu marxat o seleccionar una certa icona a la sub opció Custom...

Pels fitxers normals també veureu apareixer la opció de canviar icona directament al menú contextual de qualsevol fitxer (Change Icon)

image

A més, si no us agraden les carpetes habitual de Windows, podeu triar entre moltes opcions diferents (skins) com per Exemple els de MacOSX o Windows Vista.

skinselector3

Per defecte només us ofereixen 5 o 6 tipus de carpeta, però si instal.leu també el pack d'skins addicionals en tindreu fins a 13 (en aquesta versió).

Ah, i a més utilitzar-ho no suposarà cap increment en l'us de memòria o processador ja que senzillament modifica les icones amb els mecanismes habituals a Windows i ja està.

Dades generals:
Idioma:
Anglès o Francès.
Preu: Gratuït
Sistema Operatiu: Windows XP o superior
Versió: 1.4.2 (aplicació) i 1.2.1 (pack addicional)
Web oficial: http://icolorfolder.sourceforge.net/

(trobat a the How-to Geek)

No oblideu puntuar el que us ha semblat l'article utilitzant les estrelles del final de l'article!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.