2007/09/27

Google Calendar a la barra lateral de Firefox

Fa un temps vaig explicar una manera d'afegir Google Talk a la barra lateral del Firefox.

Doncs avui explicaré una cosa semblant per fer el mateix amb Google Calendar.
Algún dia hauria de fer un article sobre aquest magnific Calendari web, però mai trobo prou temps, així que de moment us haureu de conformar amb això.

Per fer-ho, n'hi ha prou amb accedir a la versió per mòbils del calendari que podeu trobar a http://www.google.com/calendar/m. Com veureu, a pantalla completa és horripilant. Un cop dins, guardeu-la a la vostre llista d'Adreces d'interès (o bookmarks). Finalment cliqueu amb el botó dret
sobre l'entrada que acabeu de guardar i trieu Propietats. A les opcions marqueu la opció que posa Carrega aquesta adreça a la barra lateral. (Podeu veure la foto a l'article que mencionava abans sobre Google Talk)
A partir d'ara, quan cliqueu a la web que heu guardat el resultat serà que us carregarà el Calendari a la barra del costat. Veureu una cosa així:
La barra lateral amb el calendari es carregarà de manera immediata al costat i us mostrarà el vostre calendari en forma d'agenda. Això és un bon substitut a haver d'entrar a la pàgina principal del calendari que és més lenta.

En general, he de dir que força webs amb versions per mòbils poden ser útils per posar-les a la barra lateral. En podeu aconsellar alguna altra?

2 comentaris:

  1. Gran truc!!!

    Val a dir que entrar cada cop al Calendar és ferragós.
    Per cert, sabies que hi ha recordatoris gratuïts a mòbil des del google calendar?

    ResponElimina
  2. Si, però mai els he provat pq no sé si les companyies telefòniques intenten cobrar-te alguna cosa.
    Algú ho ha provat?

    De moment em conformo amb els aviso per email que va força bé.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.