2007/09/19

Demanar hora al metge per Internet

logo_catsalut

Des de fa força temps, la Generalitat de Catalunya ofereix la possibilitat de fer força tràmits per Internet. Un d'ells es la possibilitat de demanar hora al vostre metge de capçalera a través de la Web de CatSalut, el Servei Català de la Salut.

No us molesteu a intentar memoritzar l'adreça web pq com és típic de la Generalitat tot va a parar dins de gencat.net i les adreces no són gens pràctiques. Suposo que amb les clavades que foten pels dominis .cat no volen malgastar. Es millor invertir els diners en coses més importants com a pujar el sou a l'amic Montilla. Ui, que em poso àcid...

En fi, tornant a l'article, un dels serveis que utilitzo de la web de Catsalut és la possibilitat de demanar hora pel vostre metge de capçalera. Es procediment és força simple i només cal que tingueu a mà la vostra targeta sanitària per entrar el vostre número.

Per fer-ho només cal que aneu a la plana principal que us enllaçava a dalt i cliqueu on posa Demanar hora al metge.

A partir d'aqui només cal que seguiu les instruccions que us donen. Primer entreu el vostre numero de targeta i us portarà a la web per demanar hora. Podreu seleccionar dins l'horari del vostre metge habitual a quina hora hi voleu anar (si està lliure) i el dia dins les següents 2 setmanes.

Si us cal també hi ha la possibilitat d'anular la visita o de consultar a quina hora està programada.

En algun moment es una mica difícil de trobar algunes coses, però la utilitat de la web fa que valgui la pena.

Segurament hi ha força altres serveis similars oferts per la Generalitat, però és complicat saber quins són si no ens els diu algú. Opino que poder fer gestions d'aquesta manera és força pràctic pq ens estalvia cues i trucades que sovint comuniquen.

Hi ha altres gestions que feu per Internet de manera similar? A mi només se m'acut la declaració de la renta i pagament de multes. Si en sabeu poseu-los als comentaris, així tots els podrem aprofitar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.