2007/09/06

Arriben els nous iPod d'Apple


Normalment no m'agrada massa comentar les noticies que ja diu tothom, però avui faré una petita excepció.
Ahir el'Steve Jobs , el Déu de tots els fans d'Apple va fer la presentació de la nova linia de reproductors multimèdia (ja no només MP3) d'Apple.
Això és el que va explicar:

La presentació va abarcar tots els models de iPod que es van renovar en diferents graus.

iPod Shuffle
El més petit dels reproductors i el que menys ha variat. Segueix sent de 1GB i l'unica novetat es que la carcassa té nous colors. Mai m'ha entusiasmat, però és molt pràctic de portar.
El preu segueix sent de 79€

iPod Nano
Aquest ha canviat i molt. Ara incorpora una pantalla de 2" amb una resolució increïble de 320x240. Una de les pantalles amb mes densitats de pixels del mercat i molt més brillant que abans.
La carcassa es metalitzada i disposa de 5 colors diferents.
La capacitat segueix sent de 4GB (per 139€) i 8GB (189€) de memòria Flash.
La navegació dels menús s'ha redissenyat i ara afegeix el CoverFlow que ja té fa temps l'iTunes i porta 3 jocs.
En podeu veure l'anunci aquí

iPod Classic
L'ipod original amb disc dur. Ara s'anomenarà iPod Classic.
Els canvis principals són millor pantalla de 2.5" i menús i noves característiques similars a l'ipod nano. Noves capacitats de 80GB (239€) 160GB (si, inmens per 339€)
A més és força més prim que els models anteriors.

iPod Touch
La més gran novetat de tota la linia.
Aquest model és quasi igual d'aparença que el famós iPhone.
Té una increïble pantalla panoràmica i multitàctil de 3,2" i un gruix impossible de 8mm!
La capacitat serà de 8GB (289€) i 16GB(389€)
Una altra novetat és que portarà Wifi incorporat (802.11b/g pels que us interessi) i el navegador Safari.
També permetrà comprar directament de iTunes sense necessitat de l'ordinador.
I la pijada final és que Apple i Starbucks han arribat a un acord pq en totes les cafeteries de la cadena puguis comprar amb un click la cançó que està sonant en aquell moment (o qualsevol de les 10 anteriors)
Podeu veure un tour del trasto aquí.

Conclusions
Les millores en general són força espectaculars i cal admetre que hi ha hagut força millores, de totes maneres, crec que és saludable apuntar que tot i ser els reproductors més fashion, no són els millors en tot i tenen algunes mancances.
  • Radio: Seria facilíssim d'afegir i fa temps que hi ha gent que ho demana, però per alguna raó mai li han volgut posar.
  • Reproductor de Video: Si, és espectacular, però no pot reproduir els formats més habituals com són MPEG i DivX/XVid. Si altres reproductors són capaços pq ells no? La resposta imagino que és la mateixa per la que l'AppleTV tampoc ho fa.
  • Bateria: Si, són força bones, però segueixen amb la mania de no deixar que la gent es canvii la beteria personalment i això fa que s'encareixi i sigui molt incòmode
  • Personalment tb m'hauria agradat un model que fos com l'ipod Touch però amb un disc dur que li donés una bona capacitat. Imagineu l'iPod Touch amb 160GB?
Ara que ja hem resolt el misteri, ja podem començar de nou amb els rumors de la pròxima generació. Podràn fer cafè? Viatjar en el temps? Que comenci la fumada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada