2008/11/03

TonininoTicies torna! (17.7-3.11)

Després d’una llaaaarga aturada torno amb el resum del més interessant que ha passat ultimament per la xarxa.

Anglès:

New Star Trek Photos Show Cast and Ship Looking Fabulous: Només per Trekkies…

Microsoft to launch web versions of Word, Excel, PowerPoint Per això la competencia és bona… Si no existís Zoho o Google Docs no s’haguessin molestat.

The Perfect Desktop - Ubuntu 8.10 (Intrepid Ibex): Per fi arriba la nova versió de Ubuntu. Per fora no té moltes millores, però si per dins. Confiem que la propera versió l’enfoquin més a l’usuari i sigui més espectacular.

Castellà:

Id olvidando los servidores de eMule: Bueno, a emule li queda poc. Veurem que tal respon Kad ara que aguanta tot el pes. Sinó, tots cap a xarxes alternatives... El que està clar es que matant emule no pararan res de res, però que ho intentin, així no s'avorreixen.

Cuando deis el salto a la alta definición nunca viene mal saber: Los 11 falsos mitos sobre la ALTA DEFINICIÓN: Tot el que volieu saber de la alta definició i no us atrevieu a preguntar

Prueba Fennec, el navegador móvil de Mozilla directamente desde tu ordenador: Firefox pel vostre mòvil? Proveu-lo al vostre PC!

Comparativa de las OMVs: Comparativa dels operadors Movils Virtuals dels mercat. Molt útil si voleu canviar de companyia

Google Street View llega a España: Una passada… Proveu-lo!

Doom9 rompe definitivamente la seguridad de Blu-ray: No és que sigui una sorpresa, havia de passar i ha passat.

Català:

Google Translate ara amb suport per a Català!!: Per fi!

Es presenta la traducció al català de l'OpenOffice.org 3.0.: Us cal realment l’Office? Ni que sigui piratejat, jo crec que no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.