2008/11/20

GMail no para….

Avui ens llevem amb la enèsima novetat a GMail, el correu de Google.

Es tracta ni mes ni menys que dels Temes. Ara podem personalitzar la manera com volem veure el nostre correu triant entre 31 temes diferents.

GMail s’adapta a la opció que ja tenia disponible el servei iGoogle (la pagina d’inici de Google) des de fa temps però penso que de manera molt mes elegant.

Aqui podeu veure un parell de les opcions.

candy
Tema Candy
graffiti
Tema Graffiti

Podeu accedir-hi anant a la Configuració de GMail i accedint a la pestanya Temes. Veureu que l’aparença per defecte de GMail ha canviat, però si éreu fans de l’anterior, podeu triar el tema anomenat Classic per tornar-hi.

Imagino que els creadors del famós tema Google Redesigned veuran com es queden sense la majoria fans. El tema es fantàstic, però té l’inconvenient que el més petit canvi de GMail fa que deixi de anar perfecte.

Si voleu aqui teniu l’anunci oficial de Google amb imatges de la majoria de temes.

Cal destacar que aquesta nova característica tb apareix en l’idioma català al contrari d’altre com GMail Labs que per configurar requereix que entreu a la versió en English U.S.

Parlant de GMail Labs, si la voleu provar només cal que poseu l’idioma en anglès, la configureu i torneu al Català (o l’idioma que sigui que tingueu) per poder gaudir de noves funcionalitats en mode de prova (Una mena de versió Beta) com per exemple:

  • Integrar Google Calendar a GMail (Imprescindible!)
  • Colors extra a les vostres etiquetes
  • Integrar Gadgets de iGoogle a GMail (no funcionar amb tots, però en alguns casos en força útil. Jo utilitzo el gadget de RemembertheMilk per poder afegir una llista de tasques.
  • Moure la llista d’etiquetes i/o el xat a la dreta.
  • Afegir més tipus d’estrelles a part de les grogues.
  • Afegir un botó per marcar com a llegit
  • etc…

Proveu-ho i segur que trobareu opcions que us seran molt utils!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.