2008/11/18

Uns trailers per fer boca…

Hola,

ja sé que fa dies que no publico res, així que per no deixar-vos morir de gana us deixo uns trailers de pel.licules que s’acosten i que tenen potencial per fer una pasta.

Watchmen

watchmen-11Començo per la que més ganes tinc de veure i que farà una quantitat de pasta realment obscena però crec que merescuda. Es tracta de Watchmen, una peliícula basada en un comic de Alan Moore (l’excentric autor de V de Vendetta entre altres) i que té la fama de ser una de les millors novel.les gràfiques que existeixen. Però deixem-nos de rollos i anem pels trailers que parlen per si mateixos:


Trailer 1


Trailer 2

Podeu veure els trailers en Alta Definició a la web de Apple (els dropos no deixen que els posi aqui directament, grrr…)

Si voleu podeu veure més posters (un per personatge) podeu anar la web de TrailerAddict

Estrena: 20 Març 2009

Star Trek XI

startrekxi

Sóc un trekkie, ho reconec…Tot i això sóc més de la Nova Generació i en Jean-Luc Picard que no pas dels classics Capità James T. Kirk i Spock.

Dit això, aquesta pel.licula (la 11a de la saga) podria fer canviar la meva opinió pq pinta molt bé. Aqui veurem els inicis de Kirk i companyia quan eren joves, i tot amanit amb molta més acció que qualsevol altra pel.licula de Star Trek.

Veurem quin és el resultat. De moment el trailer:

Si voleu tb més posters, doncs cap a TrailerAddict de nou…

Estrena: 8 de Maig 2009

Harry Potter And The Half Blood Prince.

harrypotter6

Ja estem a la 6a part (de 7!) i la serie sembla que segueix amb la força de sempre. Aquesta vegada han fet la mala jugada de retrassar l’estrena, però això no aturarà una altra gran recaptació. Imagino que no cal explicar-vos de que va.
Aqui teniu l’ultim trailer:

Un detall, la 7a part en realitat es partirà en 2 pel.licules. Diuen que pq no cap tot en una (evidentment es per fer més diners).

Estrena: 18 de Juliol 2009

Twilight (Crepúsculo)

twilight-2

Aquesta no la anava a posar al principi, però he canviat d’idea pq sembla que pot ser la successora de Harry Potter en quan a numero de fans i pel.licules. Enlloc de mags tenim una historia d’amor entre una noia un vampir, no sembla res de l’altra món, però els seus llibres (4 de moment) s’estan venent a tot el mon a un ritme frenètic i ja té una legio de fans.

L’autora de llibres és Stephanie Meyer, veurem si es converteix en la nova J.K Rowling…

L’estrena del proper cap de setmana a Estats Units es preveu que recaptarà una barbaritat de diners, i només les ventes de tickets per endavant ja li garanteixen el primer lloc del cap de setmana.


Estrena: 5 de Desembre 2008

Podeu veure aquests i molts altres trailers a TrailerAddict.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada