2007/03/30

Mercat del RAM 2007 (Actualitzat)



Ahir al vespre es va inagurar el Mercat del RAM 2007 a Vic
Aquest any es celebra del 30/3/2007 fins a diumenge l'1/4/2007.

Si voleu informació podeu mirar a la web oficial, que com és habitual a l'Ajuntament de Vic deixa moltíssim que desitjar (per no dir que és patètica)

Si voleu més informació, Osona.com en diu això:
"Les novetats Fa quatre anys, l’Ajuntament de Vic va decidir recuperar els orígens del Mercat del Ram i prescindir de la mostra multi sectorial. Aquesta aposta per potenciar el sector ramader continua a la nova edició de la fira que se celebrarà a la ciutat entre avui, dia 30 de març, i el proper diumenge 1 d’abril. I ho fa amb tres novetats importants: la innovació tecnològica (eix de les jornades tècniques), la incorporació d’un espai didàctic adreçat als més petits i Equinàlia (un conjunt d’activitats on el protagonista és el cavall).
Múltiples activitats El Mercat del Ram es va inaugurar ahir amb el tradicional pregó a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic. Aquest any ha anat a càrrec de Conrad Adillon, un empresari vigatà resident als Estats Units. Aquest acte va constituir el començament d’un programa de múltiples d’activitats entre les que destaquen el concurs català de Raça Frisona, el concurs de Canals Porcines, el concurs d’aparadors, l’open internacional d’escultura amb motoserra, una exposició de fotografies per invidents, la celebració dels 175 anys dels gegants de Vic i la tradicional Mostra Gastronòmica, entre d’altres.
La mostra i els sectors En aquesta edició, la fira comptarà amb 155 expositors, distribuïts en onze sectors: pavelló ramader, utillatges, institucions, turisme, horticultura, jardí, energies renovables, maquinària agrícola, automòbils, alimentació i vehicles industrials. Tots plegats ocuparan més de 10.000 metres quadrats d’exposició."

Cal destacar també la celebració de la XX Mostra Gastonòmica del 29 al 1 d'Abril.

Podeu trobar més informació anant a l'Especial Mercat del Ram que han fet o mirar directament el programa en PDF

Actualització:
Si us cal informació sobre Vic (Com arribar-hi, on menjar, etc...), la podeu trobar a l'Oficina de Turisme de Vic.

Si hi aneu prepareu-vos per una bona gentada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.