2006/10/06

He tornat!!

Després d'uns dies de viatge pels Estats Units, finalment torno a ser a Catalunya!
Fa menys de 2 horetes que sóc a casa i encara no he pogut descarregar les fotos, però ja us en passaré una selecció molt aviat.

Un resum ràpid seria:
  • Los Angeles: Bastant txungo, és un conyàs de ciutat, i el passeig de la fama és poc més que un carrer de souvenirs. El millor la visita als estudis Universal.
  • Grand Canyon: Impressionant és la paraula que millor el defineix. Un no és conscient de la seva immensitat i bellesa si no ho veus amb els seus propis ulls. A més el passeig en helicòpter encara ho va fer millor
  • Las Vegas: Paris ja no és la ciutat de la llum, ara ho és Las Vegas. L'avinguda principal està plena a vessar d'Hotels-Casino temàtics com el Caesar Palace (ambientació romana), el Venetian (de Venecia amb canals d'aigua inclosos dins), l'Excalibur (de tema de castells i cavallers), el Luxor egipci i un llarg etc... A més hi ha atraccions gratuïtes com les fonts del Bellagio o els volcans del Mirage. Molt recomanable si vigileu amb les apostes!
  • Parc de Yosemite: No em va impressionar especialment. Està molt ben cuidat i és molt gran, però tampoc vam veure res que ens marqués especialment. A inicis de Primavera deu ser millor pq hi ha cascades fruit del desglaç.
  • San Francisco: Ens va agradar bastant. Hi ha força coses a veure com el Golden Gate, la presó d'Alcatraz, el port d'on surten els vaixells turístics i on hi ha lleons marins que es poden veure a pocs metres.
  • Nova York: Una gran ciutat. Times Square, Empire State Building, l'Estatua de la Llibertat, Central Park, el Museu d'Historia Natural, la "Zona Zero" del World Trade Center, molts i molts rascacels, i moltes altres coses que haureu vist en infinitat de pel.lícules. Tothom hi hauria d'estar almenys una vegada a la vida. Els 4 dies que hi vam estar van ser molt curts.
En resum, un molt bon viatge de Noces que ens ha deixat destrossats de tant voltar i de menjar no massa bé. Allà un s'adona de la sort que tenim amb la dieta mediterrània i coses tan simples com un Pa amb tomàquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.