2006/10/11

Docs & Spreadsheets: "Google Office" fa un altre pas



Google finalment ha unificat "Writely" (el seu editor de documents de text online) i "Google spreadsheets" (Fulles de càlcul) en un entorn unic per crear Docs & Spreadsheets.
Aquestes aplicacions permetien crear i editar fitxer de text estil Word i fulles de càlcul Excel entre altre formats similars sense tenir cap dels 2 instal.lats i només amb el vostre navagador preferit.
A més com a novetat els 2 presenten la possibilitat de ser editats per multiples persones alhora.

Evidentment ofereixen menys possibilitats que les 2 applicacions de Microsoft, però tot i això per una gran part de les coses que fem a diari ens serveien perfectament i ens permeten editar documents nostres des de lloc diferents sense haver-los d'anar copiant d'un cantó a l'altre.

L'editor de documents també un permet editar les entrades del vostre blog o bitàcora ampliant així les possibilitats que acostumen a donar els editor per defecte.

De ben segur que mica en mica hi aniràn afegint coses noves.

El millor és que hi doneu un cop d'ull. De moment només està disponible en anglès, però imagino que aviat ho traduïran a més idiomes.

Al blog oficial de Google podeu trobar més informació o si voleu podeu fer el mini-tour per veure'n algunes pantalles i explicacions.

Actualització:
Segons veig a CybernetNews, si no us acaba de convencer podeu provar la opció de Zoho. Es similar a les applicacions de Google però més avançades i amb altres coses com un Powerpoint en linia entre altres. Si ho proveu una mica hi podey trobar exemples i alguna demo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.