2006/10/13

Dates Firefox 2.0 i IE7

Comencem per l'Internet Explorer. Segons sembla hi ha moltes probabilitats que la versió final de IE7 es comenci a distribuir el 18 d'Octubre. En aquesta data hauria de apareixer per baixar-lo a la web de Microsoft, i a partir de l'1 de Novembre, apareixerà a Windows Update per instal.lar-lo automàticament com a actualització de la versió 6.

En quan a Firefox 2.0 el proper dimarts 17 d'Octubre es publicarà l'ultima versió de prova (RC3) i al cap d'una setmana, el 24 d'Octubre (data encara no 100% segura) sortirà la versió final. La podeu baixar de Mozilla (de moment hi apareeix la versió 1.5) o bé esperar a que el vostre Firefox us avisi que hi ha una actualització. Potser un dia més tard segons la sort que tingueu. Podeu trobar la llista de novetats que incorporà aquí (en anglès) o llegir en català un dels meus articles anteriors (falten algunes cosetes que van apareixer dp però està en català!)

Jo personalment em decanto per Firefox tot i que considero que l'aparició de IE7 es una molt bona noticia. La competencia és molt bona.

Vosaltres quin navegador preferiu? Deixeu un comentari explicant pq o simplement dient el que us agrada!

(noticia de CybernetNews)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.