2008/07/17

GMail no para de millorar


GMail és probablement un dels millors webmail (correu via web) que existeixen (per mi el millor) i segurament el millor producte de Google a més de la cerca.

Afortunadament però no es conformen i no para de millorar. Fa poc, a inicis de Juny van crear GMail Labs, una opció que trobareu a la configuració on podeu activar un conjunt de característiques extres que estan en versió de proves. Algunes poden ser una parida (Snake dins de GMail?? WTF?), però d’altres són molt útils (Gestió de signatures, imatges al chat,…)

gmail labs

Aquesta setmana GMail ha donat un altre pas força necessari i ha tornat a millorar la gestió dels vostres Contactes. Una de les característiques que eren força molestes de GMail era que afegia automàticament a la vostra llista de Contactes qualsevol persona a la que enviessiu un email. Això està bé en certs moments, però si se t’acut contestar a un correu enviat a un pilot de gent que no coneixes et trobaràs amb un pilot de noves adreces de email que no interessen.

Ara això ja no passarà més. GMail les segueix recol·lectant, però les posa a una secció separada anomenada “Suggested Contacts” que podeu repassar quan us sembli per afegir-les si realment les voleu.

 gmail 
A més podeu activar una opció que us n’afegeix alguns automàticament si realment els envieu força emails.

gmail2

GMail no ha parat mai de millorar des de la seva creació l’1 d’Abril del 2004. Quasi sempre amb passes petites però fermes.
Si no l’heu provat mai us el recomano de veritat, hi trobareu coses que no teniu enlloc més i segur que es convertirà en imprescindible per la majoria.
Ah, i per acabar us deixo amb una cirereta pel pastís:
Un script de Greasemonkey que us permetrà que, quan vulgueu entrar l’adreça de algun contacte del vostre GMail en una web que no és de Google (si ho és segurament ja no us cal), us mostri una llista de les vostres adreces pq només l’hagueu de seleccionar.
S’ha acabat haver-la de buscar o recordar. L'script en qüestió s'anomena Google Contacts Autocomplete. L'efecte és boníssim

gmailcontacts1

Crec que només us funcionarà si heu fet login abans a qualsevol servei de Google (jo ho estic permanentment) Proveu-lo si utilitzeu GMail, us impressionarà! (Gràcies als de Lifehacker per la imatge i la notícia!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.