2008/06/27

startup manager: controleu el que arranca amb el vostre windows

stm-logo
Startup Manager és una senzilla aplicació que us mostra d’una manera centralitzada totes les aplicacions que s’executen automàticament quan arranqueu Windows.
Abans que la descarteu pq ja coneixeu msconfig o us sabeu moure pel registre de windows (o això us creieu…) és important que us fixeu que Startup Manager us mostra aquesta informació d’una manera molt més clara i compacta.
Per desgracia, el tema dels processos que s’arranquen amb Windows és una cosa molt complicada ja que enlloc d’estar centralitzat, aquesta informació es troba dispersa en llocs diferents com el registre de windows (en 3 llocs diferents), el menú de programes a la secció d’inicialització (en 2 llocs diferents) i el fitxer WIN.INI per compatibilitat amb aplicacions antigues de Windows. Com veieu, un autèntic despropòsit que Startup Manager intenta facilitar.
startupman
A més fins i tot us permet definir l’ordre en que voleu que es llancin aquestes aplicacions, de manera que tingueu accessible el més ràpid possible el que més us interessa.
La aplicació en si és extraordinàriament senzilla i us resoldrà molts mals de cap.
Veureu que es gratuïta i si voleu en català!
Dades generals:
Idioma:
Català, Castellà, Anglès, Francès, Italià, i molts més.
Preu: Gratuït
Sistema Operatiu: Windows 95,98/Me (Versió ANSI) Windows 2000/XP/2003 (Versió Unicode)
Versió: 2.4.1 (Unicode / ANSI)
Web oficial: http://startupmanager.org/

(trobat a Tip and Trick)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.