2008/05/08

MyTvRSS, per estar al dia de les vostres series en V.O.

series.jpg

MyTvRSS és una web senzillissima que us avisa per RSS quan apareix algun episodi nou de qualsevol de les series que s'emeten als Estats Units. (No us servirà si voleu seguir series en castellà, només avisa de l'emissió original)

D'aquesta manera sempre estareu al dia del capitols que van sortint i quan hi ha les molestes aturades de 2 o 3 setmanes sense episodis nous us estalviareu tornar-vos bojos per saber que ha passat.

El seu funcionament és molt simple:

A la pàgina principal veureu la llista de totes les series, seleccioneu les que vulgueu seguir i premeu "Create Feed"

image

El resultat serà un enllaç al que us podreu subscriure com a qualsevol web per estar informats quan apareixen nous episodis només de les sèries que heu marcat.

image

Per exemple jo ara en anglès segueixo South Park, Battlestar Galactica i Smallville, per tant la font RSS resultant ha sigut aquest que correspon unicament a aquestes series: http://www.mytvrss.com/tvrss.xml?id=231070

Podeu modificar aquesta font si guardeu l'altre enllaç que us suggereix, o crear-ne una de nova quan vulgueu.

Quan us arriba la notificació us diu el titol i numero de l'episodi, la data d'emissió i posa un enllaç per si voleu llegir de que va el capítol (No l'explica sencer, només una petita sinopsis)

Si sou aficionats a seguir series americanes tan aviat surten allà, això us serà molt útil.

 

Sé que els que utilitzen el µTorrent poden programar un RSS pq es descarregui el capítol automàticament, però com que mai ho he provat no us puc explicar com es fa. Si algú s'anima a dir com funciona li estaria molt agraït. Sinó, podeu trobar un tutorial que explicar com funciona a la seva web!

2 comentaris:

  1. Toni,

    jo uso tvrss.net...

    ResponElimina
  2. L'utilitzes per descarregar Torrents automàticament o només reps els feeds per estar al dia del que va sortint?

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.