2008/05/22

Feed Sidebar

Uff, una setmana sense actualitzar. Això no tira! En fi, prou queixes.

image

Feed Sidebar es una petita extensió que us ajudarà a gestionar els vostres Live Bookmarks o Livemarks (o Adreces d'Interès Actives en català) al Firefox.

Si no sabeu que són els Live Bookmarks segurament no us servirà la extensió, però us ho explico una mica. A grans trets els Live Bookmarks són la manera de tractar les fonts RSS que té Firefox. Veureu que les mostra de manera similar a una carpeta, però el seu contingut va variant. Es especialment útil en webs amb noticies i si voleu saber quan canvien.

Però segueixo amb el tema de l'article. La funció de Feed Sidebar és detectar automàticament tots els Live Bookmarks als que esteu subscrits i us els mostra agrupats a la barra lateral. Podríem dir que es com un lector de RSS similar a l'extensió Sage (que fa temps que no s'actualitza) però amb la particularitat que es combina amb els diferents Live Bookmarks que tingueu de manera que hi podeu accedir de diferents maneres i sense estar lligats a tenir-los tots en un mateix lloc. Aquí en podeu veure un petit exemple:

image

A més veureu que podeu:

  • Configurar cada quan voleu que s'actualitzi
  • Quina antiguitat màxima voleu llegir (per exemple com a molt articles del últims 2 dies)
  • Cercar entre totes les fonts.

La versió actual ja es compatible amb Firefox 3, o sigui que la podeu provar sigui quina sigui la vostre versió de Firefox.

La podeu descarregar a

Mozilla Addons

Web Official

A més si voleu la podeu combinar amb LiveClick per donar encara més funcionalitat a les vostres Adreces d'interès Actives (ufff que llarg en català...)



Utilitzeu les estrelles per poder saber que us ha semblat l'article!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.