2007/11/15

S'acosta la pel.lícula de "Bola de Drac"

image

Si, ho sentiu bé! Bola de Drac amb personatges de carn i ossos!

De fet la noticia ja té força dies, però avui s'anuncia a tot arreu que ja s'ha triat els 2 primers actors. No són molt coneguts, però es probable que algun us soni.

Encarnaran els personatges de Goku i Piccolo (o Satanàs Cor Petit com el coneixem aquí)

El primer, que encarnarà el nostre estimat "Goku" és Justin Chatwin un actor que hem pogut veure a series com "Smallville" o "Lost" (Perdidos) i a la pel.licula "La Guerra de los Mundos" en petits papers secundaris.

image

L'altre és James Marsters que hem vist principalment a l'exitosa "Buffy Cazavampiros" en el paper de Spike o a "Smallville". Interpretarà Piccolo, però no queda clar si serà el pare o el fill.

image

Al principi de sentir la noticia de la pel.licula no em vaig voler emocionar massa pq se'n parla des de fa 10 anys, però aquest cop sembla que va de bo.

El rodatge ha de començar a Mèxic d'aquí un mes per ser estrenada el 2008 i té un pressupost de $100milions de dòlars.

Creuem els dits perquè sigui el que n'esperem!

(trobat a ALT1040 i Blog de La Butaca)

7 comentaris:

  1. Aiiii tonino tonino....tu com a defensor del català en tots els ambits...trobo que has de corregir "piccolo" per "Satanas Cor petit"... el mitic "Satanas Cor petit"....la traducció que van fer al castella la vaig trobar una blasfemia....
    va et perdono :)

    ResponElimina
  2. Al començament de l'article ja ho havia dit. De totes maneres, Piccolo és el nom original, la traducció "rara" de fet es la que van fet en català. Igual que la del "Follet Tortuga".

    ResponElimina
  3. Ups tens tota la raó...demano disculpes...és que jo he mirat directament la foto del paio i a sota al veure piccolo m'he esgarrifat :))

    ResponElimina
  4. Jo diria que si la pel•lícula és "Dragon Ball Z", James Marsters ha d’interpretar a "Satanas Cor Petit", perquè el "Rei Satanas" el va derrotar en “Goku” al final de "Dragon Ball". No?

    ResponElimina
  5. No se si és un fake, però diu DBZ: Poster

    Piccolo

    ResponElimina
  6. Crec que tots 2 són fakes. Com a minim el poster segur pq l'havia vist fa força temps.
    Tot i així estan molt currats i no m'importaria que fossin reals.

    ResponElimina
  7. ** ESPAÑOL **
    Si consideras que Dragon Ball merece una adaptación mejor a lo que está haciendo la 20th Century Fox, por favor vota aquí: http://petitiononline.com/LLOSETI/
    ___________________________________________
    ** CATALÀ **
    Si consideres que Bola de Drac mereix una adaptació millor al que està fent la 20th Century Fox, per favor vota aquí: http://petitiononline.com/LLOSETI/
    ____________________________________________
    ** ENGLISH **
    If you think that Dragon Ball deserves a better adaptation than 20th Century Fox is making, please vote here: http://petitiononline.com/LLOSETI/

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.