2007/11/26

Canvi de pestanyes a Firefox

Imagino que la gran majoria de gent utilitzeu la combinació de tecles Alt-Tab per canviar d'aplicació a Windows. És molt més ràpid que anar a clicar a la barra de tasques amb el ratolí.

Doncs perquè no hi ha una manera de fer-ho al canviar de pestanya a Firefox? No patiu, hi és. Es pot fet utilitzant Ctrl-Tab el "problema" és que no és tant vistós com el Windows.

Si el que voleu es que us apareguin les finestretes en petit al centre de la pantalla podeu utilitzar l'extensió "Ctrl-Tab" (nom original eh?)

El que obtindreu és una cosa com el que es veu en aquesta imatge:

image

Segons he llegit a Cybernet news és probable que l'extensió s'acabi integrant amb Firefox sense haver de descarregar cap extensió.

El problema que té aquesta extensió és que només us funcionarà si ja feu servir la versió Beta 1 de Firefox o alguna de les versions alpha a partir de la 3.0a7.

Una altra opció similar i que us funcionarà a Firefox 2 és "Ctrl Tab Preview" (un altre gran nom, si senyor!) una altra extensió que fa quasi el mateix:

image

Com veieu també us apareixen els Thumbnails o miniatures de 3 de les pestanyes obertes. Si el voleu també el podeu descarregar de la pàgina de Complements de Mozilla.

La veritat és que el sistema actual no em sembla pas dolent, però ja se sap que sobre gustos no hi ha res escrit!

Que us ha semblat l'article? Utilitzeu les estrelles de sota per dir-m'ho (encara que no us agradi, així ho sabré!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.