2006/07/19

Com treure més profit de Google Homepage

(Si no utilitzeu Firefox apart de que vosaltes us ho perdeu, no us cal seguir llegint pq això no us servirà a l'Internet Explorer)

Ahir estava llegint unes noticies i em vaig topar amb una que explicava com utilitzar els widgets de Google Homepage (la pàgina d'inici personalitzada de Google) a través de la barra lateral de Firefox. Si us interessa llegir-la està en anglès però us pot resultar interessants si voleu afegir widgets al vostre Firefox. Està al blog de la Erika Joy

Al lelgir la notícia em vaig il.luminar i vaig recordar que fa un o dos mesos que tinc una cosa similar instal.lada al meu compte de GMail. Per fer-ho he utilitzat una extensió molt interessant que es diu GMail Skins i que permet personalitzar molt més l'aparença del vostre GMail.
Al principi aquesta extensió només permetia fer alguns canvis comètics a la pàgina a l'estil greasemonkey (no us cal saber que és ara), però fa poc s'ha afegit la possibilitat de integrar-hi la pàgina d'inici que us mencionava.
Pq us feu una idea del que pot fer us poso una imatge de com es veu el meu correu (cliqueu per veure-la més gran)

GMail amb l'extensió GMail Skins

Com podeu veure l'aparença és diferent del vostre GMail habitual i a més a la banda dreta.
El que fa aquesta extensió és carregar el vostre GMail i modificar lleugerament el codi abans de mostrar-lo. El que és veu a la banda dreta és un troç de la meva Pàgina inicial de Google.
Per ser concrets només es mostren els widgets del cantó dret de la pàgina inicial que sencera es veu a la imatge del sota.


Si ho proveu veueu que es una cosa molt simple i útil. Espero que us serveixi.
Podeu afegir widgets a la pàgina d'inici clicant a la part superior esquerra o si voleu des de googlemodules.com on he trobat el Calendari (millor que el widget de Google) i la To-do List que veieu a la meva pàgina.
I recordeu, no m'inundeu a comentaris que no m'afogui! :-P

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.