2006/07/28

Apps: Tray It!

Us heu trobat mai amb alguna applicació com per exemple l'Outlook que heu de tenir tota l'estona oberta i que us ocupa un valuós espai a la barra de tasques del Windows?
Doncs arriba Tray It! al rescat!

Tray It! és una minuscula applicació que us permetrà ekiminar el botó de la barra de tasques que desitgeu i el posarà com una petita icona a la dreta al costat del rellotge o fins i tot l'eliminarà si ho desitgeu deixant que corri en segon plà.

Diverses aplicacions iconitzades

La veritat és que no hi ha massa més a explicar a part de posar un parell de pantalles.
L'aplicació en si és invisible a l'usuari quan arrenca el Windows, però s'hi pots accedir a clicant el fitxer .exe si es vol configurar.
En general això no és necessari i com a truc, si cliqueu el botó de minimitzar l'aplicació juntament amb la tecla 'Esc' fareu que l'aplicació s'iconitzi. (sabent això en podreu treuré tot el partit que necessiteu)

Una vegada fet això es pot decidir si volem que sempre quedi iconitzada seleccionant amb el botó dret la icona que hem fet apareixer i clicant la opció "Place in System Tray". D'aquesta manera al minimitzar la aplicació s'iconitzarà i desapareixerà de la barra de tasques.

Menú contextual

Per acabar assenyalar que a la pàgina web trobareu 2 versions. La 2.11.1.2 i la 3.1.2.2.
Les 2 funcionen quasi igual amb petites diferencies a la pantalla principal:

Versió 2.11.1.2Versió 3.1.2.2.


La principal diferència és que la versió 3.1.2.2 mostra totes les aplicacions en marxa i us permet seleccionar la que voleu minimitzar

I això és tot, espero que us serveixi tant com a mi!

Dades generals:
Idioma: Anglès
Preu: Gratuït
Sistema Operatiu: Win95/98/ME/NT/2K/XP
Versió: 2.11.1.2 // 3.1.2.2
Web oficial: http://www.teamcti.com/trayit/trayit.htm
Web alternativa: http://en.softonic.com/ie/32372/TrayIt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada