2005/06/30

Tonino Strikes back

Hola nens i nenes!

Degut a la impressionant demanda popular torno al blog a explicar més parides de les meves.
Abans de tot voldria comentar que els IDIOTES que es fiquen amb els titols dels meus posts, ho poden arreglar esborrant l'adreça del meu blog dels seus bookmarks/favoritos.
Ara que m'he desfogat doncs segueixo endavant.

Primer dir que estic bastant liadillo per la feina i la veritat es que no farà més que empitjorar fins les vacances d'Agost. En una paraula Aaagh!!!

Vacances...
Estem amb la Myriam mirant possibilitats. Vam començar amb l'esperança de poder anar a Canada o a NY però vam començar tard i ara ja no hi ha places o són massa cares. I la veritat es que amb aquests preus com no subhasti els meus calçotets a eBay està xungo.
O sigui que després d'aconseguir més catàlegs em girat les nostres mires a Europa. Primer no teniem molt clar on anar, però ara hem aconseguit reduïr l'objectiu a Noruega i els Fiords o a Itàlia. Avui a la tarda tornem a l'agència a veure si ho podem lligar.
La veritat es que no tinc gent clar cap a on decantar-me pq les dues opcions em semblen bastant guatxis. (Em fa gràcia la paraula...)
Ja us explicaré que hem decidit agafar al final.

Abans de marxar només dir que ahir vam anar a veure "La guerra de los mundos" de l'amic Spielberg i aquell noi que s'està a punt de casar amb la Katie Holmes...
(No hi ha spoilers, no patiu!)
La pelicula és tècnicament impressionant i veure els extraterrestres desintegrant la gent i destruïnt edificis és realment espectacular. El guió és realment senzillet i es pot resumir en 4 parauletes. Vindria a ser com una mena de Señales de l'M. Night Shyamalan on la invasió extraterrestre es centra només en una família, però amb el toc espectacular del Rei Mides de Hollywood.
No explico més per no aixafar-vos res.

Ale, ara a esperar-vos uns dies més al pròxim post (Si no ens ataquen els extraterrestes abans clar!)

Tonino Canvi i fora!

2 comentaris:

  1. Ves quina cosa, doncs potser l'aniré a veure aquesta peli. Tu et queixes de feina però almenys no et fan anar de colònies a Canet i Andorra!!! Quin pal viatjar!!!

    Qui serà el 3er wrestler al draft de RAW???

    PD : Entra a la meva web www.marisarojas.tk i fés entrar-hi la gent que puguis o encara em treuran el domini! Saps com fer perquè surti al buscador???

    ResponElimina