2013/09/09

Via Catalana: L'hora ha arribat

Blog-Via Catalana #208
Podeu seguir la cadena a la posició #209 amb l'article de la Mercè V. a Amigurumis i ninots que té el títol Cadena Virtual. Si voleu anar cap enrere, teniu en Xavier Pujol a la posició #207 (Actualitzaré l'enllaç quan posi el seu article)

Hola fidel/s lector/s,

avui toca un article una mica allunyat de la temàtica habitual.
Tonino's Blog va ser convidat a participar a la Blog-Via cap a la Independència (Via Catalana de Blogs) i no podia pas dir que no.
Se que és una gran responsabilitat dirigir a l'allau de seguidors enfervorits que tinc cap a un objectiu comú... Beliebers? Directioners? LadyGaggers? (Val, l'ultim me l'he inventat) Només sou una formiga en l'univers dels ToninoBloggers.

Ara seriosament (ho intento si mes no..)

La Via Catalana és més que un acte per la independència. Es un abans i un després en el llarg camí de Catalunya a aconseguir la seva identitat pròpia. Es una fita que estarà per sobre de molts dels moments històrics de Catalunya, És una data que en pertanyerà per la resta de la història.
Dimecres mes de 400.000 persones s'uniran literalment per una mateixa causa.

El decret de Nova Planta,  la Guerra del Segadors, la Dictadura Franquista, i molts més han sigut cops duríssims, però una vegada i un altre ens hem aixecat. Ara hi som més a prop que mai. Només queden unes passes, hem de fer l'esforç final. No podem cedir davant els "estem prou bé", els "això és cosa de polítics", els "si som independents ens enfonsarem", els "us enviarem els tancs", els "sense Espanya no sereu res". Ja no podem esperar més. Si s'escapa aquesta oportunitat, no sabem quan en tindrem una altra.


La recordarem com aquell moment en que tos nosaltres, TOTS, vam recuperar Catalunya per sempre.


Realment en voleu quedar fora? O voleu dir als vostres fill i néts "Jo hi vaig ser"?

Blog-Via Catalana #208
Podeu seguir la cadena a la posició #209 amb l'article de la Mercè V. a Amigurumis i ninots que té el títol Cadena Virtual. Si voleu anar cap enrere, teniu en Xavier Pujol a la posició #207 (Actualitzaré l'enllaç quan posi el seu article)

Utilitzeu les estrelles per poder saber que us ha semblat l'article!

3 comentaris:

  1. Hola Tonino!
    Mira doncs el que et volia demanar és si saps si hi ha algun programet que vagi bé per reduïr una carpeta sencera de fotos, arxius .jpg, sense haver-ho de fer una per una. Es que m'han passat un pilot de fotos que ocupen 10 mb cadascuna i m'ocupen massa espai...
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Encara que sigui tard i jo vagi més a poc a poc que una tortuga llegint tots els posts dels blogs enllaçats, no vull deixar d'agrair-te la teva participació i dir-te que llegir el teu post ha estat un plaer.

    Pretenem mantenir el Blog-Via en actiu i si s'escau fer d'altres moviments col·lectius com ha estat aquest.

    Si t'interessa seguir en contacte amb els blogs enllaçats per la independència i que t'avisem si ens en pensem alguna altra, envia'ns un correu dient-nos que sí, que vols seguir a

    cadenablogs2013@gmail.com

    Així podrem guardar la teva adreça i enviar-te la informació directament. Gràcies.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.