2013/08/29

DashClock

Hola gent,

avui estava ociós i he pensat... va escriu un post a veure si queda algú llegint al blog menys llegit de la blogosfera... (fuà... quin eco que hi ha aquí...)

En fi, avui us comentaré una app de Android (en tinc 2 o 3 pendent fa mig any, si m'animo igual escric més...). La app en questió és DashClock i en realitat és un widget (si no saps que es un widget, en català es diuen ginys... jaja ara si que no saps de que parlo)

En fi, per on anava...
Dashclock és un widget, que podeu posar a qualsevol pantalla d'Android, però té 2 particularitats:

1.- En realitat està pensat per ser un widget per la pantalla de bloqueig (lockscreen) i no per l'escriptori normal (homescreen). El "problema" és que si no teniu Android 4.2 o superior, no podreu fer-ho i només tindreu la opció de widget normal. És el que té el progrés nois...




2.- La clau del seu èxit, que és la mateixa del Firefox, les extensions. DashClock us permet agefir extensions que us donen informació de multitud de coses.
Per defecte ja en porta algunes: sms, trucades perdudes, Gmail, el temps (poc útil si sou de Vic...), calendari i següent alarma.
Widget desplegat mostrant informació

Si en voleu més només cal que cerqueu DaskClock a la Play Store de Google (antic market) i en trobareu centenars, no milers!, no, no milions!!! (hora de la pastilla)

Un petit inconvenient apart de necessitat Android 4.2, es que la aparença es poc configurable, o sigui que si no us agrada, potser no us serveix.


En fi, no hi ha molt més a explicar. jo personalment només utilitzo la extensió de la bateria (DashClock Battery Extension) com a extra, però n'hi ha un pilot.

Detall per experts: Aquesta extensió té suport per Daydream (salvapantalles d'Android quan esta carregant o en un Dock (Introduït també a Android 4.2)). Algú sap de que parlo? Si us interessa en faré un post. (haha sóc tot un bromista!)

Apa, espero que us sigui molt útil.

Promesa: si tinc almenys un comentari em comprometo a posar-ne una altra de molt més nova i interessant en menys de 1 setmana. Qui s'atreveix?

Utilitzeu les estrelles per poder saber que us ha semblat l'article! (En serio, feu-ho que ningú ho fa!!!)


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.