2009/02/12

Google Tasks per tot arreu

Fa unes setmanes Google va introduir la possibilitat de crear llistes de tasques dins de GMail (perquè no a Google Calendar mai ho sabrem…)

Un dels problemes que jo li trobava era que l’accés era força complicat ja que al clicar la Opció Tasks s’obria un petita finestra a GMail de manera que mirar la llista no era una cosa directa ni massa natural.

Per sort ara ja hi ha maneres d’accedir a aquestes llistes de manera més directa. Us n’ofereixo 3:

1.- La que més m’agrada és senzillament accedir a l’adreça de Google Tasks,

https://mail.google.com/tasks/ig

Això us permetra veure i editar aquesta llista directament sense passar per GMail. Si a més utilitzeu Firefox podeu carregar-la al lateral enlloc de la finestra normal i us trobareu una practica llista de tasques integrada a Firefox.

GTasks1

Podeu fer el mateix amb el Google Talk i el Google Calendar com us vaig explicar fa temps.

2.- Si us agrada utilitzar iGoogle tb disposeu de un mòdul que hi podeu integrar facilment. N’hi ha prou que cerqueu “Tasks Labs”. Us apareixerà el modul de tasques a la vostra pagina de iGoogle. (Dedueixo que sabeu de que parlo o aquesta opció no és per vosaltres.

Tb podeu cercar directament l’adreça del modul:

www.google.com/ig/modules/tasks.xml

GTasks2

3.- Finalment si us agrada tenir tasques a GMail podeu integrar-hi el mòdul de iGoogle allà activant la opció de la secció de Google Labs (dins de la configuració de GMail) que s’anomena “Add any gadget by URL” i dp anant a la secció Gadgets i posant l’adreça del modul de iGoogle que us deia abans (www.google.com/ig/modules/tasks.xml).

El resultat es força bo:

image

Podeu fer una cosa similar activant la opció de Labs anomenada “Google Calendar gadget”

Com veieu, opcions no us en falten. En sabeu cap altra de interessant?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.