2008/12/10

Per fi! Llistes de tasques a GMail

Ha costat anys de precs i queixes dels usuaris, però per fi Google s’ha decidit a posar una llista de tasques (ToDo List). No ha sigut a Google Calendar sinó a GMail, un servei que últimament està millorant de manera increïble, tot i que per mi ja era el millor.

La novetat apareix dins la secció GMail Labs que curiosament només és accessible en la versió en Anglès (US) de GMail. Si ho teniu en un altre idioma només cal que ho poseu en anglès ho activeu i torneu al vostre idioma. Com veieu a sota, en català està disponible dp de fer aquest truc.

GMailTaks2 GMailTaks1

Segurament aquesta novetat farà força mal a Remember The Milk, el servei capdavanter en llistes de tasques i que omplia el buit deixat per Google en aquest aspecte.

Tot i així, cal remarcar que la versió de Google és més simplificada, tot i que suficient per molta gent (com jo).

Per cert, que veureu que la llista de tasques no apareix en forma de gadget sinó a la part inferior dreta al clicar l’enllaç tasques (Similar a quan xategeu)

Si voleu veure com funciona, ja sabeu que fer, us deixo que per desgràcia no em sobra el temps!

1 comentari:

  1. No lo he probado, pero por lo que veo, sigue siendo muy simple. Mientras no esté integrado en Google Calendar, seguiré usando Remember The Milk

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.