2009/01/02

Greasefire, la peça final de Greasemonkey

Bon 2009 a tothom, espero que les festes us hagin anat molt bé a tots.

Segueixo amb la 2a de les 3 extensions de Firefox que us vaig dir que us comentaria. Avui es tracta de GreaseFire, un complement de Greasemonkey que us permetra veure tots els scripts disponibles per qualsevol web on esteu.

Evidentment us cal tenir instal.lat Greasemonkey per utilitzar-lo. Un cop instal·lat veureu que l'habitual icona de la part inferior dreta del Firefox sovint està envoltada d'un to vermell com de flames.

GreaseFire1

Això significa que la pagina web que esteu visitant pot ser modificada amb alguns dels milers de scripts de Greasemonkey que existeixen. Això fins ara era complicat perquè calia anar al repositori principal a UserScripts i buscar-ho manualment com poguéssim.

Veureu que si cliqueu la icona amb el botó dret es desplega el menú de Greasemoneky amb una línia extra a la part superior que us indica quants scripts hi ha disponible per la web on sou. Si cliqueu us mostrarà la llista en una finestra a part:

GreaseFire2

L'única pega (com no) és que a vegades encara apareixen alguns scripts incorrectes o en falta algun a la llista, però no us sabria dir si es culpa de GreseFire o del propis scripts que estan mal etiquetats. De totes maneres, com veieu, el procés és molt senzill i pràctic, com ha de ser.

Com us deia al títol, aquesta es possiblement la peça que faltava per tal que Greasemonkey arribi a la maduresa total. Això si, la perfecció seria que Greasefire tot estigués integrat dins de Greasemonkey juntament amb l'altra gran ajuda que us vaig comentar, Userscripts Updater l'actualitzador de scripts que ja teniu instal.lats.

Si sou fans de Greasemonkey certament aquestes 2 possibilitats us faran la vida molt més fàcil.

Feliç 2009 a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada