2008/10/08

Com actualitzar els Scripts de Greasemonkey?

image Imatge de Bibliosession.free.fr

Els que llegiu el blog ja sabreu que m’agrada força aquesta extensió de Firefox pq permet millorar la funcionalitat o l’aspecte de moltes pagines web. Podeu mirar a la categoria Greasemonkey tots els comentaris que n’he fet

Tot i així, té un petit inconvenient, una vegada t’instal.les un script, com pots saber si hi ha noves actualitzacions?

L’unica manera és anar a la web on l’has trobat que probablement userscripts.org i mirar primer de trobar l’script (pq el cercador és una mica dolent), i segon intentar recordar quan te’l vas instal.lar per veure si hi ha una versió més nova (o instal.lar-lo directament sense pensar-hi massa). Un embolic…

Actualitzar els scripts es molt necessari pq si la web que modifiquen canvia en alguna cosa es probable que deixi de funcionar.

Afortunadament, ara ja hi ha solució i no ve amb l’extensió, sinó que és un nou script, Userscripts Updater.

La funció d’aquest script era cada cop que entreu a userscripts.org podieu comprovar les actualitzacions clicant l’enllaç que veieu a la imatge de sota.

image

Parlo en passat pq fa poc n’ha sortit una nova versió que fa la comprovació automàticament i a més permet configurar el temps entre comprovacions automaticament i sense ni entrar a la web (us caldrà entrar-hi per accedir a les opcions de configuració)

El resultat un cop instal.lada (i reinstal.lats els scripts que tenieu) serà que quan entreu a userscripts veureu això a la dreta:

updatr

i si cliqueu options podreu configurar-la

updatr-opt

L’unic ‘inconvenient’ que té (us pensàveu que no en tenia?) És que cal reinstal.lar tots els vostres scripts després de instal.lar aquest script perquè detecti on estan i els pugui actualitzar. Però és un preu molt petit per la funcionalitat que dóna no?

La podeu descarregar de Userscripts a Userscripts Updater

Ara comenteu, utilitzeu les estrelles o feu alguna cosa per saber que algú em llegeix!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.