2008/03/19

Nautilus Filename Repairer per arreglar caràcters extranys a Ubuntu

Nautilus Filename Repairer és una petita extensió del navegador de fitxers de Ubuntu (anomenat Nautilus) que us permetrà arreglar noms de fitxers extranys a Ubuntu.

En general m'he trobat que alguns programes com per exemple aMule sovint generen noms amb caràcters estranys si el que t'estàs descarregant conté accents o caràcters no anglesos. Això passa perquè aquestes aplicacions no tenen en compte els diferents conjunts de caràcters i assumeixen que tot està en anglès.

Com podeu veure a la imatge de sobre, utilitzar aquesta petita aplicació és tan fàcil com clicar amb el botó dret i seleccionar la opció corregida del nom que té caràcters il·legibles.

Podeu instal.lar-vos directament la versió per Ubuntu (0.0.3) o el codi font de la versió 0.0.4 i compilar-la seguint aquests senzills passos després de descomprimir el fitxer que heu baixat:

$ ./configure --prefix=/usr # where your nautilus is installed. It is usually /usr
$ make
# make install # you may need root privilege to install this extension

A mi la veritat no em funciona aquesta compilació, però potser faig alguna cosa malament. Si algú ho prova que em digui si li funciona, sinó em conformo amb la versió 0.0.3 que funciona perfectament.

(trobat a Genbeta)

1 comentari:

  1. joeee!! si que t'avorreixes.
    Merda de barca!!! (aquests no tenen la c trencada)
    Veig que tindreu mes neu a vic que a la patagonia.
    Cuida el meu nebot!!
    Sento fer servir el teu blog.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.