2006/11/23

Extensions de Firefox que no coneixeu (II): Microsummary Buddy

Microsummary Buddy

(Podeu saltar-vos aquest paràgraf si ja sabeu que són els Microsummaries de Firefox)
Firefox 2 incorpora una magnifica millora a les Adreces d'interès (o Bookmarks), són els "microsummaries" (o micro-resums en català).
Pel que no sapigueu que són, n'hi ha prou amb dir que són similars a les adreces d'interès amb la diferència que la seva descripció canvia constantment en funció de la pàgina web on assenyalen.
Un exemple seria un bookmark a una pàgina amb una cotització de borsa. En general posaria sempre alguna cosa com "Cotització de l'Empresa X", en canvi, si ofereix microsummaries llavors en podria arribar a mostrar la cotització constantment estil "Empresa X: $9.75 (+0.05)".
Una altra opció és utilitzar un "Generador de microsummaries". És una especie d'extensió que s'instal.la i genera un microsummary per una certa pàgina que no n'ofereix. D'aquesta manera el resultat és una pàgina
Us poso també llistes amb pàgines que donen microsumaries i una altra de generadors:

L'extensió:
El problema és que és dificil saber si una certa pàgina ofereix microsummaries o no. Per saber-ho podeu instal.lar-vos l'extensió que us presento aquí, Microsummary Buddy.
Aquesta petita extensió farà aparèixer un quadradet blau a la vostra barra d'adreces si la pàgina on esteu ofereix microsummaries o si teniu un generador instal.lat que us permet transformar-la en un microsummary.

(Feu click per veure la imatge grossa)


Jo personalment la he trobat molt útil. Proveu-la i jutgeu!
Si voleu veure si funciona un cop instal.lada podeu anar a http://tech.cybernetnews.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada