2006/11/22

Extensions de Firefox que no coneixeu (I): Resurrect Pages

He tornat.
Sento escriure tant poc, però és que no tinc prou temps.
Si algú coneix alguna manera de augmentar les hores del dia, duplicar-se, eliminar la necesitat tant molesta de dormir o coses similars li agraïria que m'ho expliqués.

Tornant al tema.
Aquest ultims dies n'he descobert unes quantes extensions que estan molt bé.
Les aniré explicant en diferents entrades del blog.

Començo la sèrie amb l'extensió Resurrect Pages
Amb aquesta extensió instal.lada podeu "resucitar" qualsevol pàgina que us falli consultant les còpies emmagatzemades a Coral CDN, Google Cache, Internet Archive, Yahoo! Cache i MSN Cache (Són les que hi ha de moment).
Per utilitzar l'extensió no heu de fer res més que instal.lar-la.
Si us connecteu a una pàgina que per alguna raó no funciona en aquest moment us apareixerà la típica pantalla dient que no la troba, però lleugerament modificada pq pogueu intentar recuperar-la. El que veureu serà una cosa així:
Com podeu veure us dóna la opció de tornar a carregar la pàgina cercant una còpia d'aquesta en el servei que vosaltres vulgueu.
Enllaços:

2 comentaris:

 1. Toni,

  que escriguis al teu blog mentre ets a la feina no m'importa, però hauries d'anar amb compte amb les captures de pantalla que poses!!!
  Veig el VisualStudio, el SourceSafe i també el fitxer de help/documentació del Dani Moncusí (aquell icono que sembla un documenbt a la barra d'acceso rápido)

  :D

  ResponElimina
 2. Res del que dius es veu i no sembla massa secret.
  Amb tancar el porno vaig creure que era suficient
  (Ets un follonero!)

  ResponElimina