2006/01/19

Cine: Crash (2005)

Sembla que he no he triat precisament la pel.licula més fàcil per fer-ne una crítica, però aqui vaig!
(És la primera i no és cap maravella, però aniré millorant amb el temps)

Crash (2005)

(No confondre amb la pel.licula del mateix títol de David Cronenberg)

Aquesta és una d'aquelles pel.licules que donen a pensar. Ens ensenya un pilot de personatges de totes les races i estrats social a la ciutat de Los Angeles.
Hi veurem moltes cares conegudes com Don Cheadle, Matt Dillon, Sandra Bullock, Brendan Fraser, Ryan Phillippe o Thandie Newton.
La pel.licula comença al lloc d'un accident de traffic que res té a veure amb la trama, i que és l'excusa per un flashback que mostra la major part de la història.
El guió de la pel.licula per mi és molt bo, però en alguns moments desorienta per la gran quantitat de personatges i en alguns moments la trama sembla que s'alenteixi. Tot i així com es costum en aquest tipus de pel.licules, totes les històries s'acaben entrellaçant d'una manera o d'una altra.
Una de les coses que més em va agradar va ser la dualitat que tenen molts dels personatges. En un moment semblen malèfics i al següent ens donem compte de que són persones amb problemes i capaces de fer coses bones. El cas més evident és el del policia que interpreta en Matt Dillon, però també ho podem veure en altres.
També em va agradar la banda sonora. No en vaig ser conscient fins cap al final, però la música acompanya perfectament durant tota la pel.lícula. No crec que sigui una BSO per escoltar tota sola, però lliga molt bé amb les imatges.
Jo la posaria en la categoria de pel.licules que t'agraden molt al cine, però que tampoc tens una gran pressa per tornar a veure pq una de les gràcies és la novetat de les situacions amb que es troben als personatges.

Nota Tonino: 7/10
Trailer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.