2008/09/25

TeraCopy: Com millorar la copia de fitxers a Windows

image

Havia llegit sobre TeraCopy força vegades, però sempre m’havia semblat una aplicació que no oferia massa res interessant fins que la vaig provar.

La seva tasca principal és millorar la copia de fitxers a Windows. Això ho fa de diverses maneres:

1.- Velocitat: No tinc clar com, però és certament més ràpid. Ho he provat a Windows XP i potser és cosa meva, però juraria que corre més. Això si, si teniu Windows Vista, la diferencia és ESPECTACULAR. Només per això ja la haurieu d’utilitzar.

teracopycompact Vista simplificada

2.- Automatic: Tan bon punt la instal.leu TeraCopy aquest substitueix la copia habitual de fitxers, Això crec que es el millor, però si no us agrada el podeu utilitzar només quan us sembli i deixar la copia de sempre amb un clic a la configuració

3.- Comportament: La manera com actua TeraCopy es pot configurar de manera que si un fitxer ja existeix podeu evitar que s’aturi o si hi ha un error la copia no es para i al final us avisa. Em pregunto pq mai s’ha pogut fer a Windows… Heu provat mai de copiar moltes dades i al cap de força estona anar a mirar i veure que s’ha aturat al 3r fitxer per una parida? Doncs això mai més!

Configuració

4.- Informació: A més de la copia en si us dóna altres dades com la llista de tots els fitxers que es copien, la velocitat de copia El % del fitxer actual i del total.

TeraCopyExtendedVista Extesa

5.- Extres: si no en teniu i Si sou usuaris avançats prou tb afegeix la comprovació dels fitxers utilitzant un fitxers de hash sfv i md5 o una comprovació de CRC després de fer la copia de fitxer.

Si acabeu sent fans de l’aplicació tb hi ha una versió de pagament (TeraCopy Pro) que ofereix alguna cosa més (com encuar fitxers de diferents directoris abans de començar la copia) i rebreu gratis les noves versions, però penso que el més important ja està a la versió gratuïta.

Dades generals:
Idioma:
Anglès. (A la versió 2.1 prometen més idiomes)
Preu: Gratuït (o 14,95€ si voleu TeraCopy Pro)
Sistema Operatiu: Windows XP i Vista (inclòs Vista x64)
Versió: 2.0 Beta 4 (la versió estable és la 1.25 però no va amb Vista)
Web oficial: http://www.codesector.com/teracopy.php (versió gratuïta o de pagament)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.