2013/09/19

Dynamic Notifications

In
cre
i
ble
!!!

Un altre article en menys de una setmana 10 dies!!!?? (m'ha fallat la programació i no va sortir quan tocava)

El món s'acaba? Pq si ho fa i us ho diuen pel mòbil us anirà molt be aquesta aplicació:
DynamicNotifications (OMG! Heu vist com ho he lligat?)

Aquesta app pel vostre Android està inspirada en la funcionalitat en exclusiva que ofereix el nou mòbil MotoX de MotoGoogle (Motorola + Google), un bon mòbil que de moment només està accessible als U.S.A.

Bàsicament el que fa és encendre breument la pantalla del vostre mòbil amb informació sobre una nova notificació com un whatsapp, email, sms, o el que vulgueu.
Podeu veure l'exemple si us arriba un email:
Notificació rebuda
Al desplegar la notificació apareix més info
Si aquesta funcionalitat us sona potser en algun moment heu utilitzat la app NoLED, que feia una cosa similar, però de manera quelcom més "cutre".
En el cas del MotoX, és força millor perquè té una pantalla tipus Amoled i redueix el consum de bateria al mínim ja que només encén parts de la pantalla.
Afortunadament la resta de mortals també podrem disfrutar d'aquest sistema i, de moment, segons he provat sense una despesa excessiva de bateria (pot variar segons l'ús que li doneu)

La aplicació en si no té molta més funcionalitat. Podreu seleccionar quines apps voleu que us notifiquin i quines no (per defecte la majoria), i durant quanta estona cal mostrar l'avís (Sol ser uns 15 segons, però pot variar segons la configuració del vostre mòbil). En una recent actualització tb s'ha afegit la possibilitat de canviar el color de fons i de la font.

Si li trobeu utilitat, podeu comprar la versión Premium (des de dins la pròpia aplicació) per uns ridículs 0.99€ i accedir a la resta de la funcionalitat com:

- Privacitat extra: per definir quina informació de la notificació mostrar i quina no
- Brillantor de la pantalla
- Notificacions que respiren (Breathing Notifications): Que va fent com un pols mostrant i fent desapareixer la notificació.
- Mode nocturn
- etc...

Podeu mirar la pàgina de l'aplicació a la Play Store per la resta de funcionalitat.
Aquesta aplicació és força nova i el desenvolupador encara va afegint noves coses.

Aquesta app es especialment útil si no teniu cap LED que us avisi al tenir notificacions, però fins i tot si en teniu crec que val la pena. Proveu la versió gratuïta i decidiu!

Com sempre dic comenteu que us sembla l'article i la app i bla, bla, bla...
Després m'ignoreu com sempre, ja m'hi he acostumat... (Donar pena mai falla!)


Utilitzeu les estrelles per poder saber que us ha semblat l'article!

2013/09/09

Via Catalana: L'hora ha arribat

Blog-Via Catalana #208
Podeu seguir la cadena a la posició #209 amb l'article de la Mercè V. a Amigurumis i ninots que té el títol Cadena Virtual. Si voleu anar cap enrere, teniu en Xavier Pujol a la posició #207 (Actualitzaré l'enllaç quan posi el seu article)

Hola fidel/s lector/s,

avui toca un article una mica allunyat de la temàtica habitual.
Tonino's Blog va ser convidat a participar a la Blog-Via cap a la Independència (Via Catalana de Blogs) i no podia pas dir que no.
Se que és una gran responsabilitat dirigir a l'allau de seguidors enfervorits que tinc cap a un objectiu comú... Beliebers? Directioners? LadyGaggers? (Val, l'ultim me l'he inventat) Només sou una formiga en l'univers dels ToninoBloggers.

Ara seriosament (ho intento si mes no..)

La Via Catalana és més que un acte per la independència. Es un abans i un després en el llarg camí de Catalunya a aconseguir la seva identitat pròpia. Es una fita que estarà per sobre de molts dels moments històrics de Catalunya, És una data que en pertanyerà per la resta de la història.
Dimecres mes de 400.000 persones s'uniran literalment per una mateixa causa.

El decret de Nova Planta,  la Guerra del Segadors, la Dictadura Franquista, i molts més han sigut cops duríssims, però una vegada i un altre ens hem aixecat. Ara hi som més a prop que mai. Només queden unes passes, hem de fer l'esforç final. No podem cedir davant els "estem prou bé", els "això és cosa de polítics", els "si som independents ens enfonsarem", els "us enviarem els tancs", els "sense Espanya no sereu res". Ja no podem esperar més. Si s'escapa aquesta oportunitat, no sabem quan en tindrem una altra.


La recordarem com aquell moment en que tos nosaltres, TOTS, vam recuperar Catalunya per sempre.


Realment en voleu quedar fora? O voleu dir als vostres fill i néts "Jo hi vaig ser"?

Blog-Via Catalana #208
Podeu seguir la cadena a la posició #209 amb l'article de la Mercè V. a Amigurumis i ninots que té el títol Cadena Virtual. Si voleu anar cap enrere, teniu en Xavier Pujol a la posició #207 (Actualitzaré l'enllaç quan posi el seu article)

Utilitzeu les estrelles per poder saber que us ha semblat l'article!