2006/03/15

Simpsons

PicLibs.com - Comic Home: "Simpsons Voices"

Video Brutal del paios que doblen els Simpsons.
Mireu-lo sencer pq és MOLT bo...

2006/03/08

Extensions de Firefox

He fet una petit recull de les extensions més útils que faig servir per Firefox.
Espero que li serveixi de utilitat a algú:

Imprescindibles
  • Adblock plus: Bloqueja tot tipus d'anuncis indesitjats en qualsevol pàgina. Si no sabeu massa com fer-la funciona per afegir-hi coses, us podeu instal.lar a més a més el llistat de filtres automatic que us afegirà automàticament les pàgines més comunes a bloquejar (AdBlock Filterset.G Updater). (En català!)
  • IE View: Us permet obrir qualsevol finestra que no funcioni en Firefox amb l'Explorer mitjançant el menu contextual (botó dret del mouse). Una altra opció és l'ieTab, però no m'agrada tant. (En català!)
  • Googlebar Lite: Barra d'eines per fer cerques a Google. Permet fer més coses que el quadre de cerca que ve amb el Firefox per defecte. Inclou la meva traducció al català! Si preferiu la oficial de Google cliqueu aqui, i si en voleu una versió amb més opcions doncs proveu la Googlebar. (En català!)
També m'han sigut molt utils:
  • GMail Skins: Si utilitzeu GMail us permet configurar la seva aparença de moltes maneres mitjançant la mateixa configuració de GMail
  • Download Statusbar: Enlloc d'obrir la finestra de baixades al baixar un fixer, un ho mostra a la barra de sota petitet i sense molestar.
  • Disable Targets for downloads: Evita que s'obri una finestra en blanc quan es cliquen alguns links binaris per veure directament amb el navegador (.exe, .pps, ...)
  • Linkification: Converteix en enllaços qualsevol adreça web o de mail que aparegui en una pàgina web encara i que no sigui ja un enllaç.
  • Nightly Tester Tools: Afegeix un botó a la llista d'extensions que força una extensió a funcionar encara que no sigui compatible. Es molt util quan hi ha una actualització de Firefox. En un 90% dels casos fa que torni a funcionar.
  • Linky: Permet obrir tots els links (sobretot a imatges) en un nou tab o finestra automaticament. Ideal per galeries d'imatges.
  • DownTHEMall: Permet baixar automaticament tots els links d'una pàgina al directori que es vulgui sense haver de clicar-los un per un. Es poden agrupar per tipus (ie: només links a imatges)
  • Distrust: Es una extensió que quan s'activa evita que es deixi cap rastre de on es navega fins que es desactiva de nou o tanques el navegador. Ideal per quan es comparteix el Firefox.
  • Google Bookmark Button: Aquesta no és una extensió oficial de Google però és senzillament genial. Permet guardar al teu compte de Google les adreces d'interès (bookmarks) de manera que els tinguis accessibles des de qualsevol PC. Permet posar etiquetes a les adreces enlloc de carpetes, de manera que una mateixa adreça pot estar en 2 categories alhora. Com a magnífica novetat ara permet agrupar jerarquicament les vostres etiquetes i a més importar totes les vostres adreces de cop. (pàgina oficial)(En català!)
I per acabar un truc:
Quan us trobeu amb una pàgina on no funcioni el menu contextual executeu això i funcionarà:
javascript:void(document.oncontextmenu=null)
Jo ho tinc com a bookmark a la barra de links i és com clicar un botó.

Espero que us hagi servit d'alguna cosa!

Si algu sap alguna altra extensió que valgui la pena que me la posi com a comentari i l'afegire al document!