2005/06/30

Tonino Strikes back

Hola nens i nenes!

Degut a la impressionant demanda popular torno al blog a explicar més parides de les meves.
Abans de tot voldria comentar que els IDIOTES que es fiquen amb els titols dels meus posts, ho poden arreglar esborrant l'adreça del meu blog dels seus bookmarks/favoritos.
Ara que m'he desfogat doncs segueixo endavant.

Primer dir que estic bastant liadillo per la feina i la veritat es que no farà més que empitjorar fins les vacances d'Agost. En una paraula Aaagh!!!

Vacances...
Estem amb la Myriam mirant possibilitats. Vam començar amb l'esperança de poder anar a Canada o a NY però vam començar tard i ara ja no hi ha places o són massa cares. I la veritat es que amb aquests preus com no subhasti els meus calçotets a eBay està xungo.
O sigui que després d'aconseguir més catàlegs em girat les nostres mires a Europa. Primer no teniem molt clar on anar, però ara hem aconseguit reduïr l'objectiu a Noruega i els Fiords o a Itàlia. Avui a la tarda tornem a l'agència a veure si ho podem lligar.
La veritat es que no tinc gent clar cap a on decantar-me pq les dues opcions em semblen bastant guatxis. (Em fa gràcia la paraula...)
Ja us explicaré que hem decidit agafar al final.

Abans de marxar només dir que ahir vam anar a veure "La guerra de los mundos" de l'amic Spielberg i aquell noi que s'està a punt de casar amb la Katie Holmes...
(No hi ha spoilers, no patiu!)
La pelicula és tècnicament impressionant i veure els extraterrestres desintegrant la gent i destruïnt edificis és realment espectacular. El guió és realment senzillet i es pot resumir en 4 parauletes. Vindria a ser com una mena de Señales de l'M. Night Shyamalan on la invasió extraterrestre es centra només en una família, però amb el toc espectacular del Rei Mides de Hollywood.
No explico més per no aixafar-vos res.

Ale, ara a esperar-vos uns dies més al pròxim post (Si no ens ataquen els extraterrestes abans clar!)

Tonino Canvi i fora!

2005/06/20

Garbage... De basura res!

Amb una mica de retard però segueixo amb el meu blog. (Ara ja dic meu i no nostre pq ja he assumit que això no li mola a la Myriam :_( )

Pels observadors haureu vist que he afegit la cerca a Google a la part inferior de la barra lateral. No se si algú ho farà servir però queda molt cool!

En quan al concert de Garbage, va molar MOLT. Com els altres 2 concerts seus que ja havia vist van estar genials.
Em va soprendre especialment lo bé que sònen en directe les cançons del disc nou (Bleed Like Me)
tot i que la gent les va corejar menys pq encara no se les saben tant.
Pel que fa a les cançons velles, va ser impressionant, sobretot Push it, I'm only happy when it rains i Queer... (M'en deixo alguna però la meva memòria ja no és el que era)
Jo vaig suar un pilot i quasi m'agafa una bona galipandria tornant cap a Vic amb la samarreta tan humida.
El detall freak del concert el va donar un tap de bassa (d'alçada, no edat) al meu costat que es va treure la samarreta i es va abaixar els pantalons mentre no parava de donar salts i molestava absolutament tothom del seu voltant. Sort que al final va marxar pq s'estava guanyant una "colleja" històrica.
En resum, a veure si hi pot haver un 4t. concert de Garbage pq són dels millors grups que conèc!

Tonino

PD: El pròxim blog serà després de St. Joan on explicaré que tal ha anat si es que queda alguna neurona viva!

2005/06/13

Sant Tonino

Tonino:

Hola nengs!
No se si algú llegeix res el que dic, però jo segueixo provant...
Avui és el meu Sant, o sigui que espero tota mena de regals i felicitacions (m'agrada enganyar-me, que voleu...)
Veurem si el dia prova, però de mement és una kketa. Com a bon dilluns estic mort de son i tinc tope feina. A sobre la Myriam avui no treballa i s'en va a la platja a fer una "comilona" amb els de la feina.
El món no va bé... El MEU Sant i ELLA fa festa???
Que serà el següent? Gats i gossos convivint junts???

Agh, com odio els dilluns...

Tonino

PD: Demà Garbage en concert a Razzmatazz!!! Ja us explicaré! (O no!)